Kujdesi dhe dashuria për pacientin nuk tregohen vetëm duke dhënë përgjigje të sakta dhe në nje kohë te shpejtë. Ajo që ne duam është ofrimi i një shërbimi cilësor me çmimin më të mirë. Për të shpërblyer të gjithe pacientët tanë kemi vendosur te ofrojmë kartën e shëndetit SanVita, e cila perveç lehtësirave të shumta në marrjen e përgjigjeve online, ju jep mundësinë të kurseni deri në 15% të faturës. Duke qënë të pajisur me karten SanVita përfitoni edhe nga promocionet tona, siç janë kontrollet parandaluese të personalizuara që ofrojmë, si edhe nga oferta të shumta gjatë gjithë vitit.

Si mund te pajiseni me kartën SanVita? Shumë thjesht, mjafton të plotësoni formularin e mëposhtem online ose të paraqiteni në një nga pikat e Laboratorit Intermedica dhe brenda një kohe shumë të shkurtër, do të pajiseni me kartënSanVita.

Apliko Online

 • Historiku Mjekesor

 

Fieldset

 

Fieldset

 

Fieldset

  Section

 

Fieldset

   

  Verifikimi

  Intermedica Qëndrore

  Tiranë
  Rr. Panorama (Pranë Hipotekës)
  Tel: 042 200 600
  email: info@intermedica.al
  E Hënë -E Premte: 07:00 – 20:30
  E Shtunë: 07:30 – 17:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 1

  Tiranë
  Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
  Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
  Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
  email: info@intermedica.al
  E Hënë – E Premte: 07:00 – 20:30
  E Shtunë: 07:30 – 17:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 2

  Tiranë
  Rr. “Kongresi i Manastirit”  (Përballë Spitalit Pediatrik)
  Tel.: 04 23 78 408
  E Hënë-E Premte: 07:00 – 20:30
  E Shtunë: 07:30 – 16:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 3

  Tiranë
  Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
  Tel.: 04 23 57 890
  E Hënë-E Premte: 07:00 – 20:30
  E Shtunë: 07:30 – 16:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 4

  Tiranë
  Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
  Tel.: 04 23 68 803
  E Hënë-E Premte: 07:00 – 20:30
  E Shtunë: 07:30 – 16:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 5

  Tiranë
  Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrik)
  Tel: 04 22 57 688
  E Hënë – E Premte: 08:00 – 20:00
  E Shtunë: Mbyllur
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 6 Sarandë

  Sarande
  Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
  Tel.: 0 852 27 293
  Cel.: 069 69 14 776
  Orari: 08:00 – 20:00,
  E shtunë: 08:00 – 16:00

  Intermedica 7

  Tiranë
  Rruga Fran Bardhi (Pranë Qendrës Kristal)

  Tel.: 042 200 600
  E Hënë-E Premte: 07:00 – 20:30
  E Shtunë: 07:30 – 16:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 8

  Tiranë
  Rruga Dr. Shefqet Ndroqi (Pranë Sanatoriumit)

  Tel.: 042 200 600
  E Hënë-E Premte: 07:30 – 19:00
  E Shtunë: 07:30 – 16:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 9

  Rruga e Kosovarëve (pranë ish-Kompleksit Dinamo)

  Tel. 042 200 600

  E hënë – e premte 07:00 – 20:30

  E shtunë: 07:30 – 17:00

  E diel: pushim

  Intermedica 10

  Bulevardi Blu, Kamëz (përballë Pallatit të Kulturës)

  Tel.: 042 200 600
  E Hënë-E Premte: 07:30 – 19:00
  E Shtunë: 07:30 – 16:00
  E Dielë: Mbyllur

  Intermedica 11

  Rruga Kastriotët, Kodër Kamëz (përballë Farmaci Shehu)

  Tel.: 042 200 600
  E Hënë-E Premte: 07:30 – 17:00
  E Shtunë: 07:30 – 16:00
  E Dielë: Mbyllur

  Call Now ButtonTelefono Tani