INTERMEDICA

Themeluar në qershor të vitit 1996, Intermedica është rrjeti laboratorik më i madh në Shqipëri
me tetë filiale në Tiranë, një në Sarandë dhe një në Kosovë:

Çfarë bëjmë 

Intermedica ka rreth 100 punonjës, dhe pertej analizave kryen tranpsortin e tyre dhe bashkëpunon me disa kompani të ndryshme ndërkomëtare. 

 

Reth Nesh

Zbuloni rreth Intermedica dhe Metodave tona.

Oferta

Ofertat e Intermedica të vlefshme për të gjithë.

Shërbime

Shërbime të një game të gjerë me aparaturat dhe analizat më të fundit.

LABORATORËT INTERMEDICA

N

Intermedica Qendrore

në Rrugën “Panorama”, pranë Hipotekës

 

 

N

Intermedica 1

në Rrugën “Reshit Petrela”, përballë ish Stacionit të Trenit.

N

Intermedica 2

në Rrugën “Kongresi i Manastirit”, pranë Spitalit Pediatrik-QSUT.

N

Intermedica 3

në Rrugën “Lord Bajron˝, pranë Spitalit Ushtarak.

N

Intermedica 4

në Rrugën “Nazmi Rushiti”, pranë Spitalit Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”.

 

N

Intermedica 5

në Rrugën “Zonja Curre”, pranë Tregut Elektrik

 

 

N

Intermedica 6

Sarandë, në Rrugën “Onhezmi”, pranë Spitalit

 

N

Intermedica 7

në Rrugën “Fran Bardhi”, pranë Qendrës Kristal

 

N

Intermedica 8

në Rrugën “Dr Shefqet Ndroqi”, pranë Spitalit “Shefqet Ndroqi”

 

N

Intermedica 9

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.
N

Intermedica 10

në Rrugën “Kastriotët”, Kodër Kamëz, përballë Farmaci Shehu

 

N

Intermedica 11

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Informacion

Na KOntaktoni

Qëndroni në kontakt me ne

Call Now ButtonTelefono Tani
WhatsApp chat