Pajisjet

Analizat

Stafi

Rrjeti Laboratorik

 

Laborator Intermedica është simbol i inovacionit dhe implementimit të analizave më të fundit. Intermedica është një ndër laboratorët më të mëdhenj në Shqipëri, duke qënë i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të akreditimit nga Qendra Kombëtare e Cilësisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore në Shqipëri. Intermedica ka një partneritet strategjik me një numër laboratorësh prestigjozë jashtë vendit si: Mayo Clinic dhe Ariosa Diagnostics në SHBA, In Vitro Lab, Bio Atriki dhe InterGenetics në Greqi, NIPD Genetics në Qipro, ELN në Hollandë dhe Bioscientia Healthcare Group në Gjermani, si dhe bashkëpunime të ndryshme me laboratorët brenda vendit.

Në Laborator Intermedica jemi të fokusuar në ofrimin e një shërbimi sa më cilësor për pacientët tanë, duke plotësuar gjithë nevojat e tyre dhe duke i dhënë përgjigje të sakta, në një kohë sa më të shkurtër. Intermedica ofron një shërbim të besueshëm, mbështetur në eksperiencën mbi 20 vjeçare në fushën e ekzaminimeve laboratorike.

Pacientët tanë mund të përfitojnë nga një gamë të plotë ekzaminimesh me saktësi maksimale dhe shpejtësi në dhënien e rezultateve. Falë angazhimit dhe përkushtimit të stafit, Laboratori Intermedica ofron profesionalizëm dhe mbështet pacientët në përkujdesjen për shëndetin e tyre.

Laborator Intermedica ofron nivelet më të larta të cilësisë dhe saktësisë së ekzaminimeve laboratorike veçanërisht si rezultat i stafit të kualifikuar dhe me eksperiencë pune shumë vjeçare në mjekësinë laboratorike. Cdo njëri nga mjekët është i specializuar dhe kompetent në një sektor të caktuar. Me eksperiencën e tyre shumë vjeçare ata kanë marrë përsipër trajnimin dhe mbikqyrjen e stafit të ri. Stafi pritës dhe ai infermieror që kanë kontakt të drejtëpërdrejtë me pacientin zbatojnë etikën e komunikimit duke e vënë pacientin në qendër të vëmendjes. Stafi infermieror jep kontributin më të çmuar për të siguruar cilësinë maksimale.

Marrja e iniciativës nuk është gjithnjë e lehtë, aq më tepër kur duhet të bësh ndryshimin, në një vend dhe në një kohë kur të gjithe e kishin humbur shpresën tek mjekësia. Në prill të vitit 1995, falë nismës së tre doktorëve, të cilët besonin se mund të ndihmonin në përmirësimin e shërbimeve në fushën e mjekësisë, u krijua e para qendër diagnostikuese, DiMeVa. Nismëtari i këtij projekti ishte Dr. Vasil Llajo. E veçanta e kësaj qendre ishte skaneri i parë në Shqipëri, që në atë kohë ishte ëndërr për shumë stafe mjekësore. Prania e skanerit të parë shënon edhe ndryshimin në mjekësinë shqiptare, duke kaluar nga diagnostikimi nëpërmjet shenjave klinike, në atë me imazheri dhe teste laboratorike. Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit por edhe të plotësimit të kësaj qendre me të gjitha shërbimet, u hodhen bazat për krijimin e një laboratori modern sipas standarteve europiane. Laboratori Intermedica u themelua në Qershor të vitit 1996 nga Dr. Vasil Llajo.

Si ju duken shërbimet tona?

Karta SanVita, Certifikatat dhe Nominimet

Intermedica Qëndrore

Tiranë
Rr. Panorama (Pranë Hipotekës)
Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. “Kongresi i Manastirit”  (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë 07:30 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrik)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 07:30 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica 6 Sarandë

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 7

Tiranë
Rruga Fran Bardhi (Pranë Qendrës Kristal)

Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00