Stafi

Laboratori mjekësor Intermedica ofron nivelet më të larta të cilësisë dhe saktësisë së ekzaminimeve laboratorike veçanërisht si rezultat i stafit të kualifikuar dhe me eksperiencë pune shumë vjeçare në mjekësinë laboratorike. Çdo njëri nga mjekët është i specializuar dhe kompetent në një sektor të caktuar.

Dr. Vasil Llajo

Dr. Vasil Llajo

Titullar i Institucionit

Prof. Dr Anesti Mavridis

Prof. Dr Anesti Mavridis

Konsulent Shkiencor

Prof. Dr. Spiro Qirko

Prof. Dr. Spiro Qirko

Kardiolog

As. Prof. Anila Mitre

As. Prof. Anila Mitre

Imunologe

Dr. Shk. Palmira Daja

Dr. Shk. Palmira Daja

Mjekt Klinik - Biokimik

Dr. Shk. Anila Beqja

Dr. Shk. Anila Beqja

Mjek Klinik - Biokimik

Dr. Keti Panduku

Dr. Keti Panduku

Mjek Klinik - Biokimik

Dr. Shega Abdiu

Dr. Shega Abdiu

Mjek Klinik - Biokimik

Dr. Edlira Tashi

Dr. Edlira Tashi

Mjek Klinik- Biokimik

DR. Adilta Bejko

DR. Adilta Bejko

Mjek Klinik - Biokimik

Dr. Markelian Koçi

Dr. Markelian Koçi

Mjek Bakteriolog

Dr. Fatbardha Lame

Dr. Fatbardha Lame

Mjek Mikrobiolog

Dr. Merita Trajani

Dr. Merita Trajani

Mjek Mikrobiolog

Dr. Blerina Arapi

Dr. Blerina Arapi

Mjek Mirkobiolog

Dr. Shk. Aurora Knuti

Dr. Shk. Aurora Knuti

Mjek Klinik Biokimik

Dr. Armela Priftaj

Dr. Armela Priftaj

Anatomapatologe

Dr. Irma Kola

Dr. Irma Kola

Mjek Klinik - Biokimik

Dr. Margarita Kurti

Dr. Margarita Kurti

Mjek Klinik - Biokimik

Dr. Adriana Prifti

Dr. Adriana Prifti

Mjek Kimik - Biokimik

Dr. Sokol Brijani

Dr. Sokol Brijani

Mjek i Përgjithshëm

Dr. Blerina Saraçi

Dr. Blerina Saraçi

Diagnozë me Imazhe

Dr. Iva Saveta

Dr. Iva Saveta

Mjeke e Përgjitshme

Dr. Renard Plaku

Dr. Renard Plaku

Specialist Imazheri

Informacion

Na KOntaktoni

Qëndroni në kontakt me ne

Call Now ButtonTelefono Tani
WhatsApp chat