Reth Nesh

Themeluar në qershor 1996, Intermedica është rrjeti më i madh laboratorik në Shqipëri.
Operon në fushën e ekzaminimeve laboratorike dhe kryen një spektër të gjerë të analizave, duke
filluar nga kimia klinike, hormonale, imunologjike, bakteriologjike e deri te biologjia molekulare
dhe gjenetika.
Me 14 filiale në Tiranë, 1 në Sarandë dhe 1 në Prishtinë, jemi gjithnjë e më pranë pacientëve
tanë.

Metodat

Ajo që e bën të veçantë laboratorin Intermedica është implementimi i teknologjisë dhe metodave më të reja laboratorike, falë edhe bashkëpunimit me partnerët tanë ndërkombëtarë.

Përse të na zgjidhni

N

Mjekë me eksperiencë

Tek Intermedica përkujdesemi që stafi ynë të jetë i kualifikuar dhe trajnuar në vazhdimësi me metodat e fundit.

N

Shpejtësi dhe Profesionalitet

Analizat kryhen në kohë rekord me maksimunin e profesionalizmit.

N

Ekperiencë

Eksperienca jonë disa vjeçare na jep siguri tek hapat inovativ si dhe tek shërbimet që ofrojmë prej më shumë se 20 vitesh.

Bashkëpunëtorët  tanë

Qëndroni në kontakt me ne

Call Now ButtonTelefono Tani