Alergjia Molekulare

Medikamentet moderne shpëtojnë miliona jetë në vit. Megjithatë jo secili mjekim mund të funksionojë për ju, siç funksionon për njerëzit e tjerë. Mosha juaj, mënyra e jetesës dhe shëndeti janë të gjithë faktorë që ndikojnë në reagimin tuaj ndaj medikamenteve. Mjekësia e personalizuar synon të individualizojë kujdesin shëndetësor nëpërmjet diagnostikimit dhe trajtimeve të veçanta për çdo pacient.

 

Laboratori Intermedica, i pari laborator që ka ofruar dhe vazhdon të ofrojë diagnostikimin molekular të alergjisë nëpërmjet punimit të testeve specifike të alergjisë molekulare.

Panelet e alergjisë molekulare janë si më poshtë:

 • DPA-Dx Ushqimor
 • DPA-Dx Pollen
 • DPA-Dx Venom South Europe
 • DPA-Dx Insect Venoms 1
 • DPA-Dx Insect Venoms 2
 • DPA-Dx Milk 1

Përveç paneleve të alergjisë molekulare në laboratorin Intermedica testohen dhe panele të tjerë:

 • Atopy Screen (kombinim inhalator dhe ushqimor)
 • Pediatric IgE (i përshtatur për fëmijët)
 • Food IgE (paneli ushqimor me 35 ushqime)
 • IgE Specifike Pneumoalergen
 • Pollen- Food Cross Reactions
 • Pediatrics Inhalation 

Me panelet e personalizuara të alergjisë, Intermedica orienton pacientin drejt trajtimit më të duhur në kohën më të përshtatshme.

Call Now ButtonTelefono Tani