HITACHI ARIETTA V60

DIAGNOSTIKIMI EKOGRAFIK ME ELASTOGRAFI

Platforma Ekografike e gjenerates së re vjen në Intermedica

Intermedica sjell pranë pacientëve të saj platformën ekografike të gjeneratës së re, tekonologjinë e fundit Hitachi në fushën e dignostikimit ekografik me elastografi. Pajisja Hitachi Arietta V60 vjen me funksione të shumta për çdo specialitet.

Kjo pajisje mundëson matjen me lehtësi të fluksit të gjakut, për një diagnozë të saktë dhe të shpejtë të patologjive të vazave të gjakut, siç është tromboza apo stenoza e tyre.

Imazhi me cilësi dhe sensitivitet shumë të lartë përfitohet menjëherë sapo sonda vendoset në trupin e pacientit, pa patur nevojë për një kohë përshtatjeje.

Elastografia e indeve në kohë reale bën të mundur përcaktimin e nivelit të fibrozës duke mundësuar kështu një informacion shtesë dhe mjaft të rëndësishëm për diagnozën. Është provuar që elastografia ka vlerë të lartë klinike dhe ka përdorim të gjërë në ekzaminim e gjirit, tiroides, melçisë dhe prostatës.

Arietta V60 është e paisur me funksione të lehta për t’u përdorur për ekzaminime krahasuese. Paraqitja dinamike me lëvizje të ngadalta realizon një prezantim paralel të imazheve në kohë reale.

Një funksion tjetër mjaft i avancuar i kësaj pajisje është ekzaminimi Doppler me Dy Porta (Dual Gate Doppler), që mundëson matjen e fluksit të gjakut nga dy lokalizime të ndryshme në të njëjtën kohë, duke shkurtuar kështu kohëzgjatjen e ekzaminimit dhe duke mundësuar një suport efektiv në diagnozë.

 

Intermedica Qëndrore

Tiranë
Rr. Panorama (Pranë Hipotekës)
Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. “Kongresi i Manastirit”  (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë 07:30 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrik)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 08:00 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica 6 Sarandë

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 08:00 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 7

Tiranë
Rruga Fran Bardhi (Pranë Qendrës Kristal)

Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00