Timeline

2018
31/10/2018

Medical Albania

Medical Albania
Intermedica, pjesë e Edicionit të parë të Expo Medical Albania, organizuar në datat 25, 26 dhe 27 tetor 2018 në Pallatin e Kongreseve. Panairi më i madh shëndetësor në Shqipëri, organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Ministria e Shëndetësisë dhe Bashkia Tiranë, mblodhi së bashku ofertuesit më të mëdhenj të sistemit të shëndetësisë në vend.
26/09/2018

Kongresi i Parë i Shoqatës së Biokimistëve Klinik të Kosovës

Kongresi i Parë i Shoqatës së Biokimistëve Klinik të Kosovës
Intermedica sponsor në Kongresin e Parë të Shoqatës së Biokimistëve Klinik të Kosovës, organizuar në Prishtinë në datat 13-14 shtator. Ky Kongres me pjesëmarrje ndërkombëtare, do të trajtojë tema të rëndësishme në fushën e Biokimisë Klinike, si menaxhimin e cilësisë në laborator, harmonizimin dhe standartizimin e praktikave laboratorike, sëmundjet infektive, metodat bashkëkohore, etj.
18/06/2018

Të rejat në Menaxhimin e Insufiçiencës Kardiake Akute

Të rejat në Menaxhimin e Insufiçiencës Kardiake Akute
Intermedica sponsor në Konferencën me temë “Të rejat në Menaxhimin e Insufiçiencës Kardiake Akute”, organizuar nga Shoqata Shqiptare e Kardiologjisë. Në këtë konferencë u prezantua programi që ka për qëllim njohjen e aspekteve më të reja të menaxhimit të insufiçiencës kardiake akute.
25/05/2018

Onkologjia Pulmonare

Onkologjia Pulmonare
Intermedica sponsor në Kongresin Shkencor “Onkologjia Pulmonare”, organizuar nga Shoqata Mediko-Onkologjike Shqiptare në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare Respiratore (ARS).
08/05/2018

Kursi i Parë i Ekokardiografisë Fetale

Kursi i Parë i Ekokardiografisë Fetale
Intermedica sponsor i Kursit të Parë të Ekokardiografisë Fetale që u mbajt në datat 20-21 Prill 2018, në Tiranë. Incidenca e anomalive kardiake fetale në Shqipëri është e konsiderueshme, prandaj njohja sa më e thellë e ekokardiografisë fetale është e një rëndesie të veçantë. Për këtë arsye u organizua ky kurs i nevojshëm për për mjekë obstetër-gjinekologë, kardiopediatër, neonatologë.
06/04/2018

Konferenca e Gastroenterologji-Hepatologjisë

Konferenca e Gastroenterologji-Hepatologjisë
Intermedica mbështet Shoqatën Shqiptare të Gastroenterologji-Hepatologjisë në organizimin e Konferencës së XIX-të Kombëtare, në të cilën u prezantuan testet më të fundit që do ti vijnë në ndihmë mjekëve gastrohepatologë për diagnostikimin e saktë të patologjive të ndryshme. Tiranë, 31 Mars 2018.
09/03/2018

Alergjia Molekulare – Era e re e Alergologjisë

Alergjia Molekulare – Era e re e Alergologjisë
Laborator Intermedica, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Alergjisë, Astmës dhe Imunologjisë Klinike, organizoi në Tiranë Konferencën Shkencore me temë “Alergjia Molekulare – Era e re e Alergologjisë” në të cilën u prezantuan metodat e fundit laboratorike në diagnozën e alergjisë, përdorimi i tyre në praktikën klinike dhe zbatimi në alergologjinë shqiptare. Intermedica, është laboratori i parë që sjell në Shqipëri diagnostikimin e sëmundjeve alergjike me anë të biologjisë molekulare dhe është gjithashtu ndër të parët në rajon, duke hedhur kështu hapin e parë drejtë erës së re të “mjekësisë së personalizuar”. Aplikimi i kësaj teknike, tregon potencialin që ka…
26/02/2018

Konferenca E VII-të Kombëtare e Reumatologjisë

Konferenca E VII-të Kombëtare e Reumatologjisë
Intermedica sponsor në Konferencën “Konferenca E VII-të Kombëtare e Reumatologjisë”. Intermedica në mbështetje të Shoqatës Shqiptare të Sëmundjeve Muskuloskeletike dhe Autoimune për të përfshirë në rutinën mjekësore ekzaminimet më të fundit reumatologjike. 22 dhjetor 2017.
26/02/2018

Infarkti i Miokardit me ngritje të ST

Infarkti i Miokardit me ngritje të ST
Intermedica sponsor në Konferencën e XXI-të vjetore të Shoqatës Shqiptare të Kardiologjisë, me pjesëmarrje ndërkombëtare, “Infarkti i Miokardit me ngritje të ST”. Intermedica prezanton algoritmin e diagnostikimit të gradës së Insufiçencës Kardiake nëpermjet matjes së nivelt të Pro-BNP. 16 dhjetor 2017
22/02/2018

Konferenca e XII-të Hemopatitë Malinje

Konferenca e XII-të Hemopatitë Malinje
Intermedica sponsor në Konferencën “Konferenca e XII-të Hemopatitë Malinje”. Intermedica mbështet Shoqatën Shqiptare të Hematologjisë, në realizimin e konferencës mbi hemopatitë malinje, ku theksi u vendos në diagnostikimin gjentik të këtyre patologjive. Data, 31 tetor 2017
22/02/2018

8th South East European Conference on Chemotherapy and infection

8th South East European Conference on Chemotherapy and infection
Intermedica sponsor në Konferencën “8th South East European Conference on Chemotherapy and infection”. Në këtë konferencë Intermedica paraqitet me inovacionin dhe risinë më të fundit, atë të testimit të SST-ve me metodën PCR – Real Time sasiore. Durres, Premium Peach Hotel, 13-14 tetor 2017.  
22/02/2018

Kongresi i V-të Ndërkombëtar i Shoqatës të Obstetrikë-Gjinekologjisë

Kongresi i V-të Ndërkombëtar i Shoqatës të Obstetrikë-Gjinekologjisë
Intermedica sponsor në Konferencën “Kongresi i V-të Ndërkombëtar i Shoqatës të Obstetrikë-Gjinekologjisë”, organizuar pranë Akademisë së Shkencave të Shqipërise. Në këtë Konferencë u promovua Testimi Prenatal Jo-invaziv i gjeneratës së re, Veracity Test dhe Harmony Prenatal Test.

Intermedica Qëndrore

Tiranë
Rr. Panorama (Pranë Hipotekës)
Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. “Kongresi i Manastirit”  (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë 07:30 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrik)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 08:00 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica 6 Sarandë

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 08:00 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 7

Tiranë
Rruga Fran Bardhi (Pranë Qendrës Kristal)

Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00