Kërko sipas germës

Legjenda

Rezultatet e kërkimit

Ph | Ph
PHOSPHOLIPIDS ,FOSFOLIPIDET |
PHOSPHORUS ,FOSFORI | P, PHOS
PHOSPHORYLCHOLINE ANTIBODY IgM | ANTI-PC IgM
PIPECOLIC ACID,ACIDI PIPEKOLIK |
PIRUVAT KINAZA ERITROCITARE | PK
PLATELETS | PLT
PLATELETS ANTIBODIES IgA, IgG, IgM | Antitrombocitar IgA, IgG, IgM
PLATELETS, FUNCTIONAL ASSAY WITH ACETYLOSALICYLIC ACID |
PLAZMINOGJENI | PLG
PLUMBI | Pb
PORPHOBILINOGEN | PBG
PORPHYRINS FRACTIONATION BY HPLC |
PORPHYRINS TOTAL,(Uroporfirinat dhe Koproporfirinat) |
POTASSIUM,(KALIUM) | ?
PRODUKTET E DEKOMPOZIMIT TE FIBRINES | FDP
PROSTATE ALKALINE PHOSPHATASE,FOSFATAZA ALKALINE PROSTATIKE | PAP
PROTEINA C | PrC
PROTEINA S | PrS
PROTEINAT |
PROTHROMBIN TIME ,KOHA E PROTROMBINES | ??
PSEUDOCOLINESTERAZA ,KOLINESTERAZA | SchE
PSEUDOCOLINESTERAZA ERITROCITARE | CHE-RBC
PSEUDOKOLINESTERAZA ,KOLINESTERAZA | SchE

Intermedica Qëndrore

Tiranë
Rr. Panorama (Pranë Hipotekës)
Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. “Kongresi i Manastirit”  (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë 07:30 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrik)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 07:30 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica 6 Sarandë

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 7

Tiranë
Rruga Fran Bardhi (Pranë Qendrës Kristal)

Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00