Rezultatet e kërkimit

a-Fukosidaza | N/A | ANAA2308
a-L-Iduronidaza (aktiviteti) | N/A | ANAA2292
a-Manosidaza | N/A | ANAA2309
a-N-Acetilgalaktozaminidaza | NAGALASE | ANAA2314
ACIDI FITANIK | N/A | ANAA2288
Arilik Sulfataza B | N/A | ANAA2293
Arilik-Sulfataza -A | N/A | ANAA2307
Aspartylglukozaminidaza | N/A | ANAA2313
B Galaktosidaza | N/A | ANAA2294
B-Eksozaminidaza A | N/A | ANAA2301
B-Eksozaminidaza A, B | N/A | ANAA2302
B-Galaktocerebrosidaza | N/A | ANAA2306
B-Glukuronidaza | N/A | ANAA2296
B-Glukuronidaza dhe Arilik-Sulfataza A | N/A | ANAA2297
B-Glykoserembrosidaza+Chitotrioxidaza ( Morbus Gaucher ) | N/A | ANAA2303
B-Manosidaza | N/A | ANAA2310
Elektroforeza e Transferines (Siderofilines) | N/A | ANAA2291
Estereza Acide (Morbus Wolman) | N/A | ANAA2311
MUKOPOLISAHARIDET NE URINE + ELEKTROFOREZA | N/A | ANAA2286
N-Acetilglukozamina-1-Fosfotransferaza | N/A | ANAA2298
N-Acetyl-Glukozaminidaza | N/A | ANAA2299
Percaktimi Sasior Sulfatideve (Sulfatidet) | N/A | ANAA2287
Plazmalogenet dhe Acidet Yndyrore te Polysaturuara (percaktim sasior) | N/A | ANAA2289
Sfingomyelinaza | N/A | ANAA2304
Sialidaza | N/A | ANAA2312
Sulfataza 6-Sulfon-Acetylgalaktozamina | N/A | ANAA2295
Sulfataza-2-Sulfat-Iouronik | N/A | ANAA2300
Sulfitet(Sulfite Test) Percaktim gjysem sasior | N/A | ANAA2290
Test Filipini | N/A | ANAA2305

Intermedica Qëndrore

Tiranë
Rr. Panorama (Pranë Hipotekës)
Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. “Kongresi i Manastirit”  (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë 07:30 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrik)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 08:00 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica 6 Sarandë

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 08:00 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 7

Tiranë
Rruga Fran Bardhi (Pranë Qendrës Kristal)

Tel.: 042 200 600
Orari: 07:00 – 20:30
E shtunë: 07:30 – 16:00