Kujdesi dhe dashuria për pacientin nuk tregohet vetëm duke dhënë përgjigje të sakta dhe në nje kohë te shpejtë. Ajo që ne duam është të ofrojmi i nje sherbimi cilesor me cmimin më të mirë. Për të shpërblyer të gjithe pacjentët tanë kemi vendosur te ofrojmë kartën e shendetit SanVITA. E cila pervec lehtesirave të shumta në marrjen e përgjigjeve online ju jep mundesinë të kurseni deri ne 20% të faturës. Duke qënë të paisur me karten SanVITA perfitoni edhe nga ofertat tona, sic jane kontrollet parandaluese, te personalizuara qe ne ofrojme si edhe nga oferta te pa numerta gjatë gjithë vitit.

Si mund te paiseni me kartën SanVITA? Shumë thjesht, mjafton që të plotesoni formularin e mëposhtem online ose duke u paraqitur në një nga pikat e INTERMEDICA CENTER dhe brënda një kohe shumë të shkurtër juve do të paiseni me kartën SanVITA.

Apliko Online

  • Historiku Mjekesor

 

Verifikimi

Intermedica Qendrore

Tiranë
Rr. Panorama (Pranë Institutit Harry Fultz)
Tel.: 04 200 600
Orari: 07:30 – 20:00
E shtunë: 08:00 – 17:00

Intermedica 1

Tiranë
Rr. Reshit Petrela (Përballë Stacionit të Trenit)
Tel.: 04 22 74 662 \ Fax.: 04 22 34 166
Mob.: 068 60 34 558 (recepsioni)
Orari: 07:30 – 20:00
E shtunë: 08:00 – 17:00

Intermedica 2

Tiranë
Rr. “Kongresi i Manastirit”  (Përballë Spitalit Pediatrik)
Tel.: 04 23 78 408
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 3

Tiranë
Rr. Lord Bajron (Përballë Spitalit Ushtarak)
Tel.: 04 23 57 890
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë 08:00 – 16:00

Intermedica 4

Tiranë
Rr. Nazmi Rushiti (Pranë Maternitetit të Ri)
Tel.: 04 23 68 803
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00

Intermedica 5

Tiranë
Rr. Zonja Curre (Pranë Tregut Elektrike)
Tel.: 04 22 57 688
Orari: 08:00 – 20:00
E shtunë: Pushim

Intermedica Sarande

Sarande
Rr. Onhenzmi (Përballë Spitalit “Petro Nako”)
Tel.: 0 85 27 293
Cel.: 069 69 14 776
Orari: 07:30 – 20:00,
E shtunë: 08:00 – 16:00